Web Analytics Made Easy - Statcounter

جمعی از هنرمندان شهر میراث جهانی یزد، با بازخوانی تصنیف مشهور مرغ سحر و انتشار آن به محمدرضا شجریان ادای احترام کردند.

به گزارش خبرگزای برنا؛ "مصطفی محسن‌زاده" خواننده این اثر در نوشته ی که در اختیار خبرگزاری برنا قرار داد روایت تولید این اثر را چنین شرح می‌دهد: دوم راهنمایی بودم که شدم خواننده یه گروه موسیقی سنتی، اونجا با صدای استادشجریان آشنا شدم، اونم با تصنیف "ز دو دیده خونفشانم" در دستگاه همایون با بیتِ "به کدام ملت است این به کدام مذهب است این.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.." دیگه روزها رو با صدا و شعرها و نغمه های استاد میگذروندم.

محسن زاده در ادامه می‌نویسد: آوازها و گوشه ها و ظرافتهایی که از تلفیق زیبای شعر و موسیقی توسط استاد آفریده میشد حال و احوالمو خوش میکرد.

خلاصه اینکه طالب بودم و صدای استاد منو به کوچه باغهای شعر و ادبیات و عرفان برد و با خنیاگران دیگه آشنا کرد...

وی با بیان اینکه "همیشه میخواستم از استاد به خاطر لحظه های دلنشینی که در نوجوانی  برام خلق کرده بودن تشکر کنم،از ربنایی که همنشین لحظه های افطارمون بود تا هزاران نغمه ای که هر کدوم یاد ایامی بود برای خودش"، افزود: ‌‎چند سال بود که میخواستم مرغ سحر رو تو بیات اصفهان بخونم، احساس میکردم تلفیقش با شعر، سرگذشت ناگفته ی خودِ مرغ سحر رو روایت میکنه، به همین خاطر سعی کردم با حفظ ساختار اصلی، اون رو بازخوانی کنم و امید که تونسته باشم بسهم خودم ارادتم رو به استاد شجریان و دیگر مرغان سحرخوان ایران برسونم.

‌‎محسن‌زاده همچنین گفت: این روزها از شنیدن صدای استاد شجریان محرومیم و حال دلمان خوب نیست، ‌‎دعاکنید بار دگر لب به سخن باز کند "مرغ سحر" ...!

این خواننده موسیقی سنتی در ادامه از همه هنرمندان  که در تولید این اثر به همراهی پرداختندبخصوص تنظیم علی مزیدی، تقدیر و تشکر کرد.

اثر که با عنوان "تقدیم به مرغ سحر ایران، محمدرضا شجریان" منتشر گردیده است جمعی از هنرمندان برجسته کشور حضور داشته‌اند تهیه کنندگی آن بر عهده "حمیدرضا علمدار" و همچنین نویسنده و کارگردان "رقیه توکلی"، مدیر تولید "هادی آخوندی" و تدوین آن توسط "سعید سلمان" انجام گرفته و بازیگران آن "شیما میرعربشاهی" و "علیرضا گلابیگر" است.

همچنین خط این اثر توسط استاد محمود رهبران از مفاخر خط ایران و یزد و طراحی و گرافیک آن برعهده  "سعید طامهری‌زاده" بود.

درتولید موسیقی این اثر "حمیدرضا ادب" میکس و مسترینگ، "رضا تاج‌بخش "پیانو، فیروز ویسانلو "گیتار، "علیرضا دریائی" ویلون آلتو و "محمدحسین غریبی" ویلون سل، "همایون نصیری" پرکاشن همکاری داشتند.

گفتنی‌ست از دیگر عوامل این اثر "علیرضا انتظاری" فیلمبردار، "مسعود یزدی" مدیرتولید، "جمال دهقان" برنامه‌ریز ،"علیرضا مجیری" نورپرداز و "احسان فتاحی" اصلاح رنگ و نور بودند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ایران فرهنگ و هنر محمدرضا شجریان یزد استان هنر فرهنگ استان یزد شجريان موسیقی ایران خسرو آواز ایران مرغ سحر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۵۰۳۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیام تسلیت وزیر ارشاد در پی درگذشت هنرمند موسیقی خراسان شمالی

ایسنا/خراسان شمالی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پیامی درگذشت حاج عیسی قلی پور معروف به عیسی بخشی از بزرگان عرصه موسیقی مقامی خطه خراسان شمالی را تسلیت گفت.

متن پیام، محمدمهدی اسماعیلی، وزبر فرهنگ و ارشاد اسلامی به این شرح است:

در نهایت تاسف و تاثر خبر درگذشت زنده یاد  از بزرگان موسیقی در خراسان شمالی را دریافت نمودم.
شادروان حاج عیسی قلی‌پور که نشان درجه یک هنری از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی جمهوری اسلامی ایران در پرونده داشت، سینه‌اش لبریز از روایات، حکایات و اشعاری بود که زلالی مذهب، عشق، عرفان، حماسه و احساس را تجلی می بخشید.
دیدار با این هنرمند فقید و شنیدن هنر روح بخش او از بیادماندنی‌ترین خاطرات اینجانب در سفر به خراسان شمالی است.
اینجانب ضمن نکوداشت نام و یاد این هنرمند فقید، ضایعه درگذشت ایشان را به جامعه هنری ایران اسلامی، هنرمندان خراسان شمالی، خانواده آن مرحوم تسلیت عرض نموده و غفران و رحمت الهی را برای او از درگاه خداوند رحمان مسئلت می نمایم.


به گزارش ایسنا آیین تشییع «عیسی قلی‌پور» معروف به «عیسی بخشی»، استاد چیره دست موسیقی مقامی خراسان شمالی امروز برگزار شد.
استاد عیسی قلی پور از بخشی‌های موسیقی مقامی شمال خراسان، نوازنده دوتار و پیشکسوت موسیقی محلی در این خطه است که چندین دهه سابقه بخشی‌گری دارد.
وی متولد سال ۱۳۲۱ در روستای گودعلی سلاخ در ۱۸ کیلومتری شمال غرب بجنورد و از آخرین بازماندگان بخشی‌های شمال خراسان است.
عیسی بخشی علاوه بر نوازندگی دوتار، خواننده قهاری نیز بود و به زبان‌های ترکی، ترکمنی، کرمانجی و کردی خراسانی آواز می‌خواند.
استاد قلی‌پور در جشنواره‌های بین‌المللی، ملی و استانی بارها خوش درخشیده بود و همچنین نشان درجه یک هنری را نیز دریافت کرده بود.
انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پیکر آخرین خنیاگر خراسان در خاک آرام گرفت
  • هنرمند پیشکسوت خراسان شمالی به سوی خانه ابدی بدرقه شد
  • (ویدئو) خواننده‌های مورد علاقه استاد شجریان؛ از سلن دیون تا پاواروتی
  • پیام تسلیت وزیر ارشاد در پی درگذشت هنرمند موسیقی خراسان شمالی
  • پیکر عیسی بخشی آخرین خنیاگر خراسان در خاک آرام گرفت
  • از وطنم ایران تا شب‌نورد؛ با تارِ لطفی + فیلم
  • استاد موسیقی شمال خراسان را بهتر بشناسیم
  • تشییع پیکر مطهر شهید محمدرضا غضبان
  • هنرمند پرآوزاه موسیقی خراسان شمالی درگذشت
  • خدمات فرهنگی و عمرانی حوزه شهری خارگ افزایش یافت